24-ore.com
Projekt-buxheti 2020/ Ministrja Denaj: Më shumë rritje ekonomike, papunësia do bjerë në 10.6%
“Do të ketë më shumë rritje ekonomike dhe reforma të rëndësishme. Papunesia do bjerë në 10.6% në vitin 2020”. Këto ishin premtimet dhe angazhimet e Anila Denajt, ministre e Financave, gjatë prezant…