24-ore.com
Shitet Vivacom, kompania e aksionerit të ri të Telekom Albania
BC Partners që zotërohet nga United Group- një kompani telekomunikacioni me bazë holandeze dhe kompani mediatike që operon në Europën Juglindore ka rënë dakord për blerjen e operatorit më të madh b…