24-ore.com
Linjë turistike Durrës-Split, kryebashkiakja Sako pret homologun nga Opara
Fillimi i një bashkëpunimi të ri në fushën e turizmit, duke krijuar një linjë turistike mes Durrësit dhe qytetit të Splitit në Kroaci ishte në fokus të takimit të zhvilluar të enjten mes kryetares …