24-ore.com
Rrezatimet e telefonisë celulare, AKEP publikon treguesit: Jemi brenda pragut të sigurisë
Ekspozimi ndaj valëve elektromagnetike të telefonave celularë jo në pak raste është bërë shkak për debate. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare gjatë këtij viti kreu procesin e matjeve…