24-ore.com
Si ndodhi puthja më e përfolur e javës
Puthja mes Ellen Degeneres dhe Jennifer Aniston është një nga videot më të komentuara të kësaj jave në internet. Aktorja Jennifer Aniston po merr vëmendjen në çdo dalje të saj që bën, si në publik …