24-ore.com
Zef Mazi: Negociatat, fajet tona dhe dredhitë evropiane
Nga Zef Mazi Mos-hapja e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut ka shkaktuar mjaft debate në BE dhe jashtë saj. Fajësohet Franca, Hollanda, Danimarka dhe Spanja; gabimi quhet historik, …