24-ore.com
Parlamenti Evropian voton sot rezolutën e jashtëzakonshme për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut
Bllokimi i negociatave të integrimit për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut do të jetë temë diskutimi ditën e sotme në Parlamentin Evropian. Në seancën e sotme plenare, PE pritet të votojë një rezo…