24-ore.com
Në Shkup mbahet konferenca e Organizatës Doganore Botërore
Në konferencën treditëshe do të marrin pjesë 200 mysafirë prej mbi 500 vendeve, ekspertë doganorë dhe akademikë, të cilët do t’i prezantojnë punimet e tyre hulumtuese të temës vjetore. Kryeministri…