24-ore.com
Erdoğan: Turqia dhe Rusia nuk do të lejojnë asnjë ‘axhendë separatiste’ në Siri
Erdoğan theksoi se Ankaraja dhe Moska kanë arritur “marrëveshje historike” për të garantuar integritetin territorial dhe unitetin politik të Sirisë, si dhe për luftën kundër terrorizmit…