24-ore.com
STRASBURG – Tusk: Gabim refuzimi i hapjes së negociatave me Shqipërinë dhe MV
Liderët e Bashkimit Europian patën një debat të vështirë për çështjen e zgjerimit, deklaroi sot në Parlamentin Europian presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk. ”Pjesa më e madhe e tyre kërkon…