24-ore.com
Rama citon Zaev: Në opozitë, asnjëherë nuk u shprehëm kundër fillimit të bisedimeve për vendin tonë me BE-në
Kryeministri Edi Rama citoi sot Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, në përgjigje të deklaratës së kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha i cili thotë se “nuk ka dhe nuk mund t…