24-ore.com
Koncesioni i portit të Kepit të Rodonit dhe Sarandës, PD: Korruptive
Partia Demokratike deklaron se dhënia me koncesion e portit të Kepit të Rodonit dhe të Sarandës është vendim korruptiv. Përfaqësuesi i PD, Dorian Teliti, në një deklaratë për mediet tha se “teksa j…