24-ore.com
Sejko në Uashington: Rritje e konsumit dhe investimeve private në Shqipëri
Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, mori pjesë në mbledhjet vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të grupit të Bankës Botërore (BB), të cilat u zhvilluan në Uashington nga da…