24-ore.com
Dy porte me koncesion, shpallen fituesit për “Limionin” në Sarandë dhe “Marina Rodon”
Pas koncesioneve në radhë të rrugëve, duket se portet janë pjesa tjetër ku qeveria është aktivizuar. Këtë të hënë në buletinin e Agjencisë së Prokurimit Publik u njoftua shpallja e fituesve për kon…