24-ore.com
Makron do të vizitojë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut
Presidenti francez Emanuel Makron (Emmanuel Macron) pritet të vizitojë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut muajin e ardhshëm. Në komentin e tij publik pas bllokimit të hapjes së negociatave me këto …