24-ore.com
Bllokohen 298 ton karburant jashtë standardit të tregtimit, Balluku: Fund abuzimeve në tregun e hidrokarbureve
Rreth 298 ton karburant jashtë standardit të tregtimit janë bllokuar në një vendburim nafte në bashkinë e Finiqit. Aksioni u ndoq nga afër dhe nga ministrja e MIE, Belinda Balluku, së bashku me kry…