24-ore.com
Tiranë: Reagime të shoqërisë civile mbi raportet e Shqipërisë me BE-në dhe me vendet e rajonit
Një grup veprimtarësh të shoqërisë civile intelektualësh shqiptarë u mblodhën sot në një takim nën moton “Për shqiptarët dielli lind në Perëndim”. Ata shprehën shqetësim për mos hapjen e negociatav…