24-ore.com
Ariu sulmon një person në bjeshkët e Kukësit, i plagosuri kërkon ndihmën e helikopterit
Një person është sulmuar nga ariu në fshatin Nangë në vendin e quajtur Sasat në bjeshkët e Gjallicës duke i shkaktuar plagë të shumta në trup dhe hemoragji. Vetë ai ka njoftuar sallën e emergjencav…