24-ore.com
Kush peshkon në llum, nuk duhet të ankohet për fatin e grepit
Rrjetet sociale e masakruan barbarisht një deputete të parlamentit shqiptar. Gruaja e re, bionde e kuruar siç do të kishte bërë dhe një brune në vend të saj, e dalë nga listat e Partisë Demokratike…