24-ore.com
Eva Longoria ndërron 6 veshje gjatë prezantimit
Një minifund me printe azteke, një fustan i gjatë e i tyltë…dhe 4 veshje të tjera brenda një nate. Në ndarjen e çmimeve ALMA, të cilat nderojnë komunitetin meksikan në Shtetet e Bashkuara të …