24-ore.com
Ambasadori gjerman: Pse është rritur interesi i shqiptarëve për t’u punësuar në Gjermani
Prej gushtit të këtij viti, Peter Zingraf është në krye të Ambasadës Gjermane në Shqipëri. Në një intervistë për “Monitor”, ai nënvizoi qëndrimin pozitiv të Bundestag-ut gjerman dhe Qeverisë Federa…