24-ore.com
A do jetë pjesë e qeverisë së re? Veton Surroi: Jam në dispozicion për të ndihmuar aty ku nevojitet
Shkrimtari dhe publicisti i njohur shqiptar nga Kosova, Veton Surroi, deklaroi gjatë një intervistë televizive se është në kontakt të vazhdueshëm me subjektet e ndryshme politike që janë në pozit…