24-ore.com
Korporata e Investimeve, ekspertët ngrenë dyshime: PPP të fshehta dhe ndërhyrje në pronat private
Teksa Kuvendi miratoi me 77 vota pro ligjin për krijimin e korporatës së investimeve ekspertët ngrenë pikpyetje për mënyrën e funksionimit dhe zbatueshmërinë e saj. Eksperti i ekonomisë Zef Preçi d…