24-ore.com
Erdogani hedh në kosh letrën e Trump
Nga kabineti i Erdoganit konfirmojnë se kanë pranuar letrën e Trump dhe se menjëherë pasi që e ka lexuar presidenti turk e ka hedhur në koshin për mbeturina, njoftoi BBC. Ndërkohë që operacioni tur…