24-ore.com
Macron nuk bindet për negociatat: Të reformojmë procedurën e pranimit; rininë shqiptare e shohim në BE
Kancelarja gjermane, Angela Merkel nuk ka arritur të bindë presidentin francez, Emmanuel Macron, për hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Në konferencën e përbashkët për shty…