24-ore.com
Meta e dekretoi anëtar të Kushtetueses, ish-ministri: Lajm i mirë për drejtësinë, Besnik Muçi s’ka bërë kurrë kompromis
Një lajm të mirë për drejtësinë, nderim për institucionin dhe një vendim që duhet përshëndetur. Kështu e vlerëson ish-ministri i Drejtësisë Eduard Halimi, dekretin e Presidentit të Republikës Ilir …