24-ore.com
Bisedimet me Tiranën e Shkupin, ministrat e Jashtëm të BE-së pa vendim
Ministrat e Jashtëm të vendeve anëtare të mbledhur të martën në Luksemburg, dështuan në arritjen e një vendimi për hapjen e bisedimeve për anëtarësim me Shqipërinë dhe Maqedoninë Veriut, duke ja de…