24-ore.com
Shefi i NATO-s kërkon nga Turqia vetëpërmbajtje
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg i bëri thirrje të enjten Turqisë të tregojë vetëpërmbajtje në veri të Sirisë dhe të shmangë veprimet që mund të destabilizojnë më tej rajonin. &#…