24-ore.com
Kurti për AA: Arkivat e Stambollit të nevojshme për çmontimin e mitit të Serbisë
Kurti thotë se do të përgatiten për dialogun me Serbinë, me parime të qarta dhe ekip negociator të Kosovës me platformë dhe kërkesa ndaj Serbisë. Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryeministër,…