24-ore.com
Shpallen fituesit e çmimit “Nobel” në Ekonomi
Çmimi Nobel 2019 në Shkencat Ekonomike u është dhënë Abhijit Banerjee, Esther Duflo dhe Michael Kremer, për punën e tyre në zbutjen e varfërisë globale. Suksesi i Esther Duflo do të thotë që ne kem…