24-ore.com
Pedagogë dhe studentë në pritje të vendimit të Administratives për Kopshtin Botanik, shtyhet seanca gjyqësore
Pas vendimit të 17 qershorit ku qeveria vendosi që të kalojë Kopshtin Botanik në pronësi të Bashkisë Tiranës, (ishte në pronësi të shtetit), stafi pedagogjik dhe studentë të Universitetit të Tiranë…