24-ore.com
Dekani i ‘Shkencave të Natyrës’: Kopshti Botanik është qendër kërkimore, jo kënd rekreativ; bashkia s’ka punë
Dekani i Fakultetit të Shkencave të Natyrës, Spiro Drushku ka protestuar, së bashku me pedagogë dhe studentë, kundër vendimin të Gjykatës për të shtyrë seancën për padinë administrative që kanë dep…