24-ore.com
Integrimi/ Holanda: Shqipëria të trajtohet e ndarë nga Maqedonia, duhet të luftojë korrupsionin dhe krimin
Holanda kërkon që Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut të trajtohen të ndara sa i përket hapjes ose jo të negociatave me Bashkimin Evropian, vendim që pritet të merret më 15 tetor në Këshillin e Minist…