24-ore.com
Gusht, shtohen me 13% fluturimet ajrore, “Low cost” rritjen më të madhe, si u nda tregu
Fluturimet me çmime te ulta (Low cost) pësuan rritjen më të madhe gjatë muajit gusht nëpërmjet kompanisë Wizz Air, raportoi sot Autoriteti i Aviacionit Civil. Sipas të dhënave trafiku ajror dhe fl…