24-ore.com
Tërmeti, provimi i parë i ndërtimeve të Tranzicion
Nga Ben Andoni Tirana nuk e kishte ndjerë prej dekadave tmerrin e tërmetit. Ai i fundit, në vitin 1979, ishte harruar dhe futur te kronikat. Gjithsesi, njerëzit që e jetuan, u trandën aq shumë sa u…