24-ore.com
Pas shkarkimit të John Boltonit, punët e Ballkanit e të Kosovës i ka në dorë Departamenti i Shtetit
Analisti i çështjeve politike e aktivisti i shoqërisë civile, Agon Maliqi, në një intervistë për Gazetën Express ka folur rreth finales së dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, dhe involvimit të d…