24-ore.com
FRANCË – Macron në Romë për përmirësimin e marrëdhënieve franko-italiane
Presidenti francez, Emmanuel Macron do të shkojë në Romë më 18 shtator për të takuar presidentin dhe kryeministrin italian në kuadër të përmirësimit të marrëdhënieve mes dy vendeve pas ardhjes së q…