24-ore.com
“Asnjë shpresë për mirëkuptim”! VOA: Reagime të kundërta PS-PD mbi raportin e OSBE
Raporti përfundimtar i misionit vëzhgues të zgjedhjeve vendore të OSBE / ODIHR solli reagime të ndryshme mes forcave politike në Tiranë. Opozita dhe qeveria e lexuan raportin e OSBE/ODIHR-it mbi zg…