24-ore.com
Basha mbledh aleatët: Gati platforma kombëtare për daljen nga kriza
Pas takimit me aleatet për të diskutuar axhendën e vjeshtës, Lulzim Basha tha se prioriteti i opozitës është që ti jepet fund situatës në vend dhe të rivendoset demokracia. Ai tha se opozita është …