24-ore.com
Shkarkimi i prokurores speciale të Maqedonisë së Veriut, kërkohet seancë e hapur
Kryetari i Komisionit parlamentar për Zgjedhje dhe Emërime të Maqedonisë së Veriut, Ilija Dimovski kërkon që raporti i Këshillit të Prokurorëve në të cilin kërkohet shkarkimi i kryeprokurores speci…