24-ore.com
“Reketi”, biznesmeni Micevski dëshmon para prokurores Ruskovska
Biznesmeni, Siljan Micevski ka arritur në Prokurorinë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, ku duhet të dëshmoj për rastin “Reketi” para prokurores Vilma Ruskovska. Ai do të dëshmoj…