24-ore.com
LONDËR – Johnson: I gatshëm të përjashtoj konservatorët rebelë
Kryeministri britanik, Boris Johnson është i gatshëm të përjashtojë nga grupi parlamentar të gjithë deputetët rebelë që do t’i bashkohen këtë javë Partisë Laburiste dhe forcave të tjera të opozitë…