24-ore.com
Shqiptarja mahnit rusët, ‘dridh’ skenën e festivalit ndërkombëtar
Këngëtarja e re shqiptare, Inis Neziri, ka ngritur në këmbë rusët dhe ka lënë pa fjalë jurinë, teksa merrte pjesë në një prej festivaleve më të njohura në Rusi Neziri i ka mahnitur të gjithë me zër…