24-ore.com
A do të vdesë e fundit demokracia
Nga Dominique Moisi Shumë nga elitat e sotme duket se nuk kanë mësuar asgjë nga historia, dhe mendojnë dhe veprojnë sikur interesat dhe vlerat të ishin shkëputur plotësisht nga njëra-tjetra në bot…