24-ore.com
Kriza politike në Itali, Senati shtyn çdo vendim për fatin e qeverisë
Nuk ndodh shpesh që senatorët italianë të ndërpresin pushimet verore, por falë populistit të zjarrtë Matteo Salvini, zv / kryeministrit të vendit dhe kreut të partisë Lidhja, atyre iu desh të ktheh…