24-ore.com
Shuhet regjisori, skenaristi dhe producenti Gjergj Xhuvani
Kinematografia shqiptare ka marr sot një lajm të hidhur. Regjisori, skenaristi dhe producenti Gjergj Xhuvani është shuar sot në Romë në moshën 56 vjeçare, pasi ka lënguar nga një sëmundje e rëndë. …