24-ore.com
Projektit 71 milionë USD për turizmin i bie ritmi, BB ul vlerësimin për zbatimin
Projektit 71 milionë dollarë për Zhvillimin e Turizmit dhe Integrimin Urban që po zbatohet në katër bashki tëvendit me mbështetjen financiare të Bankës Botërore(BB) duket se i ka rënë ritimi. Bank…