24-ore.com
SHBA: Shqipëria së shpejti me Gjykatë Kushtetuese, gjykatës të paanshëm dhe apolitikë
“Së shpejti, Shqipëria do të ketë një Gjykatë Kushtetuese me gjyqtarë që janë të kualifikuar, të paanshëm dhe apolitik, thekson Ambasada e SHBA-së në Tiranë, ndërsa nëpërmjet një video shpjegon për…