24-ore.com
“Krijon rrezik”, Meta rrëzon koncesionin “Milot-Balldren”, anashkalim haptazi i çdo norme ligjore në fuqi
Presidenti i Republikës, Iliri Meta vijon “luftën” e dekreteve me qeverinë. Pas kthimit të dekreteve për Kodin Penal dhe për PPP dhe Koncesionet, Kreu i Shtetit ka kthyer sërish sot një ligj të rë…