24-ore.com
SYRIZA: Micotaqis po përpiqet të kontrollojë gjithçka
Ne kemi një kontroll të paparë, të plotë, të të gjithë mekanizmave shtetërorë që mund t’u kundërvihen më vonë institucioneve të administratës publike dhe kjo është tejet problematike, tha kryetarja…